Ontwerp

Een goed ontwerp – de basis voor mooi maatwerk met de beste materialen en meest efficiënte toepassing.

Vrijblijvende 3D schets

 

ok oIn een ontwerp komt alles samen; de vorm, de verhouding tot de ruimte, de materialen en de toepassing. Al deze puzzelstukjes komen samen en maken jouw interieur uniek.

Hoe wil ik dat het eruit gaat zien? En hoe ga ik het gebruiken? Stel jezelf die vraag en wij maken op basis van jouw wensen een vrijblijvende schets. 

Over de technische mogelijkheden hoef je je geen zorgen te maken,
aan ons om jouw ideale interieur praktisch mogelijk te maken. 

 

Vorm

De vorm – het design – is veelal afhankelijk van de beschikbare ruimte en  even zo vaak een uitspatting van jouw creativiteit. Of van je partner, een familielid of een afbeelding op internet.

Uiteraard denken ook wij graag met je mee om een object of ruimte te creëren die dát weergeven wat jij ermee beoogt. 

Wil je de lengte van de kamer optisch verlengen, of de breedte? Wil je dat het opgaat in het geheel of een echte eyecatcher? 

Wat je wensen ook zijn, voor elk design is een passend materiaal beschikbaar. Laat ons je informeren tijdens een persoonlijke afspraak waarin alles aan bod komt.

Stijl

Misschien wel het meest interessante en direct minst tastbare onderdeel van het ontwerp: de ‘stijl’. Jouw stijl, de stijl van je huis of de tijdsgeest (trends).

Wat past er bij jou en wat past er bij de rest van je interieur. Geen onbelangrijke vraag die je jezelf kunt stellen om ervoor te zorgen dat je geen vlag op een modderschuit laat maken.

Dit deel van het project bespreek je vast in huiselijke sfeer en met vrienden. Hoe krijgt jouw identiteit vorm in je interieur? Zo weet je zeker dat jij en eventuele familieleden er lang en met veel plezier van genieten, zowel praktisch als esthetisch. 

 

Kleur

Zo belangrijk als vorm en stijl is de kleur, of het materiaal. De psychologie van kleuren mag niet onderschat worden. 

Bedenk je dat een kleur modegevoelig kan zijn en je erop uitgekeken kan raken. Terwijl een sprekende of opvallende kleur ook meteen je kast of zelfs interieur kan ‘maken’.

Over smaak valt niet te twisten, over de geschikte materiaalkeuze wel. Hout of MDF laat zich namelijk eenvoudiger overschilderen dan een laminaat. Maak je er een studie van of ga je op je gevoel af? Hoe dan ook, denk erover na en laat je van goed advies voorzien.

Our Story

Arthur Vinkenoog is een veelzijdig ondernemer. Dat maakt dat hij zijn vakmanschap in de mode combineert met interieurontwerp en -bouw.Opvallend genoeg hebben deze vakgebieden veel raakvlakken. Met kleur, vorm en stijl als gemene deler biedt Arthur Vinkenoog altijd een oplossing op maat.

Progressief zijn in aanbieden van een goed product en gemak, in combinatie met oprechte aandacht voor de relatie, is altijd zijn uitgangspunt geweest.

In zijn professie op het gebied van interieurontwerp is dit niet anders.

Iedereen is uniek, heeft zijn eigen smaak en voorkeur, zowel emotioneel als qua uiterlijk en omgeving. Vinkenoog Interieur helpt je om je creatief uit te drukken onder toeziend oog van een vakman om een plek te creëren waar je jezelf kunt zijn en je prettig voelt.

Adres

Noordeinde 17D
1121AA Landsmeer

Telefoon

020 211 71 40