Inspiratie

Elke idee, elk ontwerp heeft een oorsprong. Wat heeft jou geinspireerd? Een modetrend, de kast van de buurvrouw of het interieur van een goede vriend. Pik op wat je aanspreekt en maak het eigen. Wat jij bedenkt, dat maken wij. 

Over Vinkenoog Interieur

Geen standaard

{

We gingen even een garderobekast bij IKEA kopen. Dat hebben we geweten… Naast dat het allemaal nét niet op maat was, viel ons de prijs ook niet mee. Via via met Vinkenoog Interieur in contact gekomen. We hebben nu precies wat we voor ogen hadden tegen een prijs die het waard is.

- Mike

Ruim op je speelgoed

{

Wanneer je dan eindelijk op de bank ploft na een dag werken en een avond met de kinderen, dan moet het ook opgeruimd zijn. Pas dan kom ik tot rust. Met de op maat gemaakte speelgoedkisten hebben we deze rust gevonden en kunnen we genieten van een heerlijke rustige en opgeruimde avond samen.

- Hester

Badkamer waskast

{

Een meubel waar de wasmachine, droogtrommel én warmtepomp in kunnen worden verwerkt. Het is simpeweg niet te koop. Resultaat: een prachtige wandkast van Vinkenoog Interieur met ruimte voor wasgoed, wasmiddelen en een werkblad om de was op te vouwen. Mijn vrouw is er maar wat blij mee 🙂

- Robbert

Adres

Noordeinde 17D
1121AA Landsmeer

Telefoon

020 211 71 40